hirdetés
2024. március. 29., péntek - Auguszta.

V4 EYES – Emerging Young Entrepreneurs

A visegrádi országok leginnovatívabb startup vállalkozásai mutatkoznak be hazánkban csütörtökön, közölte az InfoRádió. A lengyel, a cseh, a szlovák és a magyar cégek az élet minden területéről hoznak ötletes megoldásokat.

A magyar vállalkozások portfóliójából kiemelkedő például a kereshető és tervezhető akadálymentességi térkép, egy másik társaság pedig ultramagas felbontású légi felvételeket és 3D-s városmodelleket készít drónok segítségével. Érdekesség még az online takarításrendelő szolgáltatás, illetve az olyan találmányok, amelyek a stroke és más neurológiai betegségek vagy egyéb egészségügyi problémák okán kialakult mozgásszervi problémával élőket segítik. De hasonlóan hasznosak a rehabilitációhoz használható eszközök, valamint a bezártságszindrómás páciensek kognitív hanyatlásának megakadályozását szolgáló applikációk.

A visegrádi országok legjobb, legsikeresebb startup vállalkozásait augusztus 31-én, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány által szervezett V4 EYES – Emerging Young Entrepreneurs című nemzetközi startupkonferencián ismerheti meg a közönség, írta a Magyar Idők alapján az InfoRádió honlpja.

hirdetés

Könyveink