hirdetés
2024. április. 23., kedd - Béla.

Újabb osztályok zárhatnak be Orosházán?

Az orosházi kórház traumatológiája után még idén bezárhatják az intézmény urológiáját és fül-orr-gégészeti osztályát, írja az Index.

2022 júniusában fejlesztésekre hivatkozva, ideiglenesen bezárt az orosházi kórház traumatológiája – emlékeztetett a Momentum Mozgalom közleményben, amelyet az Index idéz.

Sebők Évának, a Momentum parlamenti képviselőjének információi szerint a bezárást valójában orvos- és szakemberhiány indokolta. A politikus sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a valóság kiderítése érdekében írásbeli kérdésekkel fordult a Belügyminisztériumhoz, mivel korábbi érdeklődéseire eddig csak félrevezető, hamis válaszokat kapott

A hozzánk eljutott információk szerint még ebben az évben bezárásra kerülhet az orosházi urológia és a fül-orr-gégészet – mondta Sebők Éva, akit saját bevallása szerint az orosházi kórház igazgatója már kitiltott az épületből, legalábbis mint országgyűlési képviselőt.

„Megtagadta tőlem a belépést az intézménybe, miközben tudomásunk szerint már megindult az érintett osztályokról az eligazolás, a dolgozók más osztályokra, más települések kórházaiba vagy külföldre távoznak” – jelezte a Momentum politikusa.

(forrás: Index)
hirdetés

Könyveink