hirdetés
2024. március. 28., csütörtök - Gedeon, Johanna.

Új közigazgatási államtitkár az Emmi-ben

Az Index információi szerint a mega-tárca új közigazgatási államtitkára Latorcai Csaba lesz, ő veszi át Lengyel Györgyi helyét a poszton.

A 42 esztendős Latorcai Csaba a KDNP-s Latorcai János fia. Eddig a Miniszterelnökség társadalmi és örökségvédelmi ügyekért, valamint kiemelt kulturális beruházásokért felelős helyettes államtitkára volt, már 22 évesen a Miniszterelnöki Hivatalba került, írja az IndexAz első Orbán-kormány idején szerzetesrendi tanácsadó volt, majd 1999-től 2002-ig a  Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériumában előbb vallásügyi referens, majd osztályvezető lett. 2002-ben rövid ideig ismét a Miniszterelnöki Hivatalban dolgozott az Egyházi Kapcsolatok Titkárságának osztályvezetőjeként.

2002 után egy magáncégnél volt szervezetfejlesztési vezető, majd 2006-2010-ig az Országgyűlés Hivatalában dolgozott szakértőként. 2010-ben a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára lett, majd 2012-től ugyanezen a poszton folytatta tovább az Emberi Erőforrások Minisztériumában. 2014-ben lett a Miniszterelnökség helyettes államtitkára.

(forrás: Index)
hirdetés

Könyveink