hirdetés
2024. április. 26., péntek - Ervin.

Távozott és perel a csapatorvos

Vesztett az orvos az edzővel szemben – számol be egy még hetekkel ezelőtt kezdődött és a futballvilág egészségügyi szervezeteit is megmozgató konfliktus fejleményeiről a NOL.

A múlt héten még arról lehetett hallani – írja most a lap  –: Eva Carneiro, a csapat orvosa visszatér a kispadra, azonban ebből nem lett semmi, ugyanis a csinos doktornő távozik a Chelsea-től, sőt munkaügyi pert indít az őt pozíciójából jogellenesen elmozdított klubbal szemben. Mint köztudomású, a hölgyet a Swansea elleni meccs után fokozta le José Mourinho, mégpedig azért, mert szerinte már a hosszabbításban a gyúróval, Jon Fearnnel együtt az ő engedélye nélkül ment be a pályára, hogy ápolja a földön fekvő Eden Hazardot, akinek a segítség miatt le kellett jönnie, s így csak kilenc játékos maradt a hajrában – olvasható a nol.hu-n.

Augusztusban még arról számoltunk be, hogy a gyógyítás szabadságának védelmében a Premier League orvosainak szövetségétől kezdve a Medicine UK elnevezésű szervezeten át a FIFA egészségügyi főtisztviselőjéig több illetékes is a „vádlottak padjára” került orvos mellé állt.

(forrás: Népszabadság)
hirdetés

Könyveink