hirdetés
2024. március. 28., csütörtök - Gedeon, Johanna.

Szeptember végén nyílik az Egészség-kiállítás

Nemcsak a magánegészségügy szereplőivel ismerkedhet meg, hanem ingyenes szűrésekre, valamint önkéntes véradásra is lesz lehetőség, közli a Blikk.

A kiállítás célja, hogy átfogó képet nyújtsanak az egyre szélesebb tömegek körében igénybe vett magánklinikák szolgáltatásairól, a biztosítótársaságok legújabb egészégbiztosítási termékeiről és megismertessék az egészségügy minden olyan szereplőjét, akik hozzájárulhatnak a testi-lelki egészégünk megőrzéséhez.

Szeptember 30-án és október 1-én a Hungexpon kiváló szakemberek tartanak majd izgalmas előadásokat, emellett olyan innovatív szolgáltatásokat is bemutatnak, amik a jövőben hozzájárulhatnak majd egészségünk megőrzéséhez, életminőségünk javításához, valamint szórakoztató programok is várják a családokat, és lehetőség nyílik majd önkéntes véradásra is. Az egészségtudatos táplálkozás iránt érdeklődők is megtalálják majd a nekik tetsző standokat, hogy képet kaphassanak arról, milyen fontos az egészségmegőrzésben és a gyógyulásban is a megfelelő étkezés, írja a lap.

(forrás: Blikk)
hirdetés

Könyveink