hirdetés
2024. március. 19., kedd - József, Bánk.

Rejtélyek karácsonya

Idén először összefognak az ország plázái karácsonykor. A vidéki és fővárosi bevásárlóközpontok egy súlyosan beteg kisgyerek álmát szeretnék valóra váltani a Rejtélyek karácsonya programsorozattal. December első három hétvégéjén, csütörtöktől vasárnapig a plázákban egy óriási karácsonyfagömbbel és izgalmas játékokkal találkozhatnak a családok, akik játék közben a kívánságteljesítő Csodalámpa Alapítványt támogathatják.

Idén karácsonykor országosan 15 plázában egy óriási karácsonyfagömbbe bújva, játék közben segíthetnek a kicsik és szüleik a Csodalámpa Alapítványnak, hogy szebbé tegyék egy beteg gyermek karácsonyát. A plázákban rendezett Rejtélyek karácsonya keretében gyűjtött adományokból a szervezet egy daganatos betegséggel küzdő kislány gyógyulását szeretné segíteni.

 

A Csodalámpa 2003 óta teljesíti életveszélyesen beteg gyerekek egy-egy különleges kívánságát. Céljuk, hogy az álmok megvalósításával váratlan örömet, maradandó élményt és ezzel erőt adjanak a gyermekeknek és családjuknak a hosszú kezelések elviseléséhez. Az alapítvány évente 260-280 életveszélyesen beteg 3 és 18 év közötti, Magyarországon gyógykezelt gyermek álmát váltja valóra, megalakulásuk óta eddig összesen 3751 alkalommal nyújtottak segítséget.

 

Az idei karácsonyi kezdeményezéshez 13 megyéből összesen 15 pláza csatlakozott, amelyekben három héten keresztül csütörtöktől vasárnapig lehet kipróbálni az óriás karácsonyfagömböt, amelyben játékos fejtörők megoldásával a kicsiknek a Mikulás elveszett szaloncukorraktárához kell megtalálniuk a kulcsot. A Csodalámpát támogató lelkes adományozók nagylelkűségük jeléül egy lemosható, karácsonyi tetoválást kapnak, amely igazolja jótettüket.

 

 

Felkai Márta, a Csodalámpa kommunikációs vezetője az összefogás kapcsán elmondta: „Nagyon örültünk a bevásárlóközpontok összefogásának, hiszen karácsony előtt sokan az itt található üzletekben vásárolnak ajándékokat, így minden eddiginél több emberhez eljuthat a szervezetünk híre. A plázákat üzemeltető Indotek Group marketingvezetője, Rázmány Hedviga hozzátette, a bevásárlóközpontok jó lehetőséget biztosítanak a vásárlók társadalmi felelősségvállalásának ösztönzésére, hiszen ajándékvásárlás közben bárki megpihenhet egy játék erejéig, és amíg gyermeke játszik, egy tetszőleges összeggel hozzájárulhat a hatéves kislány álmának megvalósításához.

 

A kezdeményezéshez csatlakozó bevásárlóközpontok:

 

·        Balaton Plaza, Veszprém

·        Duna Pláza, Budapest

·        Corvin Pláza, Budapest

·        Csepel Pláza

·        Debrecen Pláza

·        Kaposvár Pláza

·        Sopron Pláza

·        Szolnok Pláza

·        Szeged Plaza

·        Zala Pláza

·        Nyír Pláza, Nyíregyháza

·        Alba Pláza, Székesfehérvár

·        Kanizsa Centrum , Nagykanizsa

·        Győr Pláza

·        Miskolc Pláza

(forrás: positive.hu)
hirdetés

Könyveink