hirdetés
2024. március. 28., csütörtök - Gedeon, Johanna.

Pályázat migrációs témájú tanulmány elkészítésére

Az Európai Migrációs Hálózat (EMH) pályázatot hirdet A migránsok társadalombiztosítási és egészségügyi ellátásokhoz való hozzáférése: szakpolitika és gyakorlat című tanulmány megírására.

A pályázat célja a "Migrant access to social security and healthcare: policies and practice", (A migránsok társadalombiztosítási és egészségügyi ellátásokhoz való hozzáférése: szakpolitika és gyakorlat) című tanulmány megírása, melyet egy előre megadott specifikáció alapján kell elkészíteni.

Pályázók köre: magánszemélyek.

A tanulmány a specifikáció szerint maximum 40 oldal terjedelmű lehet, amelybe nem számítanak bele a statisztikai mellékletek.

A jelentkezők közül az EMH nemzeti kapcsolattartó pontja kiválasztja azt a személyt, akivel az angol és a magyar nyelvű tanulmány elkészítésére szerződést kíván kötni. Pályázatot csak a tanulmány mindkét nyelven való elkészítésére lehet benyújtani.

Pályázati feltételek:

  • Cselekvőképesség
  • Büntetlen előélet
  • Felsőfokú iskolai végzettség (a jogi végzettség előnyt jelent)
  • Felsőfokú angol nyelvvizsga, vagy ilyen szintű nyelvtudás
  • A legális migráció területén szerzett releváns gyakorlati, illetve elméleti tapasztalat

A tanulmányok leadási határideje 2013. október 28. 12:00 óra.

A tanulmányok elkészítésére kiválasztott személy feladatát képezik:

Migrant access to social security and healthcare: policies and practice (A migránsok társadalombiztosítási és egészségügyi ellátásokhoz való hozzáférése: szakpolitika és gyakorlat) című tanulmány elkészítése angol és magyar nyelven az Európai Bizottság által megadott specifikáció alapján a megadott formában, terjedelemben és a kért szakmai-, illetve adattartalommal. A tanulmányok elkészítésére kiválasztott személy a tanulmányok elkészítése során az EMH nemzeti kapcsolattartó pontjával köteles kapcsolatot tartani.

Díjazás

Az Európai Migrációs Hálózat nemzeti kapcsolattartó pontja a tanulmányok elkészítéséért a specifikációban foglalt feltételeknek való megfelelés arányában, azonban maximum bruttó 312.000,- Ft összegben díjat fizet. A díj tartalmazza a tanulmány elkészítésére kiválasztott személy szerződés szerinti teljesítés során felmerülő mindennemű költségét és egyéb kiadásait.

A pályázattal kapcsolatban bővebb felvilágosítással Dóczi Zoltán szolgál az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen vagy a (1) 999-4308 telefonszámon.

Forrás: Pályázat migrációs témájú tanulmány elkészítésére

(forrás: kormany.hu)
hirdetés

Könyveink