hirdetés
2024. április. 19., péntek - Emma.

Pályázat a Richter Anna Díjra

A Richter Anna Díj célja, hogy az egészségügy, az oktatás és a kutatás területén dolgozó nők jobbító ötleteinek megvalósításához forrást biztosítson.

Advertisement

Olyanok jelentkezését várják, akik szeretnék intézményük, szervezetük, közösségük  vagy a hozzájuk kapcsolódó páciensek, diákok körülményeit, mindennapjait jobbá tenni. Indulhatnak a pályázaton orvosok, egészségügyi szakdolgozók, gyógyszerészek, pedagógusok, tanárok, kutatók és hallgatók is, egyedül vagy akár ötfős csapatokban is, a lényeg, hogy az induló, illetve a csapat vezetője nő legyen. Remélik, hogy a díjjal járó anyagi támogatás inspiráló lesz, hiszen az öt nyertes pályázat egyenként 4 millió forintot ér, ráadásul a Richter a győztes ötletek megvalósításában is segítséget kíván nyújtani, írja a Weborvos.

A Richter Anna Díjra november 30-án éjfélig lehet pályázni négy kategóriában. Kategóriánként három, azaz összesen 12 döntős ötletet február 4-én a díj honlapján és Facebook oldalán mutatják be. Ebből a tucat pályázatból választja ki a zsűri a négy győztest és további egyet a közönség a február 4-28-ig tartó internetes szavazáson.

Az öt nyertes Nőnapon, március 8-án veheti át a díjat.

Advertisement

(forrás: WebOrvos)
hirdetés

Könyveink