hirdetés
2024. április. 23., kedd - Béla.

OVA: még lehet nevezni!

Meghosszabbították a nevezési időszakot június 2-ig az Online Video Award versenyen; kilencedik alkalommal várják az online videós tartalmakat.

A szerkesztett webvideós tartalmak kategóriába nevezhető minden olyan videós alkotás, amely valamilyen eseményt, aktuális történést rögzít, tehát videós híreket, tudósításokat, riportokat, dokumentumfilmeket, de még fikciós sorozatokat is várunk, akár szórakoztató bulváros, akár komolyabb témát dolgoznak fel. Ebbe a kategóriába főleg online szerkesztőségek, médiumok vagy egyéni alkotók szoktak nevezni.

A második főkategória a márkázott webvideós tartalmaké. Ide olyan webes mozgóképes alkotásokat várunk, ami valamilyen cég, márka, termék kommunikációjának segítésére született. Ilyen lehet a klasszikus pr-film egy cégről, vagy egy vírusreklám, de nevezhető egy márkához kapcsolódó sorozat is. Ebbe a kategóriába főként reklámügynökségek, pr-cégek, vagy egy-egy márka személyes tanácsadója szokott nevezni.

A harmadik főkategória pedig a televíziók online megjelenése. Ebbe a kategóriába televíziós csatornák nevezésit várjuk, akik pályázhatnak saját online felületeikkel, az azon megjelenő online videós tartalmakkal, valamint műsorpromóciókkal, filmes trailerekkel, amelyek online felületen jelentek meg.

A meghosszabbított nevezési határidő: június 2.

A zsűri tagjai

Zsűrielnök: Csényi Kati, Cydfilms

További zsűritagok:

Áprily Zoltán, filmes szakember

Benyó Rita, ATV - Heti Napló

Fiantok Dániel, Index

Jancsik Juli, Paprika Latino

Jedlicska Márton, Umbrella

Szabó Gergő, Special Effects Media

Puskár Krisztián, Kreatív

Szombat Éva, PPH Media

Várnak minden olyan mozgóképes alkotást, amely 2016. január 1. és 2017. május 26. között online, illetve mobileszközökön publikáltak.

Diákok nevezésit is várják: Bármilyen online felületre publikált fikciós vagy nem fikciós mozgóképes tartalommal lehet nevezni. A fikciós alkotások esetében tartalmi megkötés nincs, a nem fikciós alkotások esetében pedig a lényeg az események, hírek, történetek, folyamatok részletes dokumentumfilmes feldolgozása.

A verseny új microsite-ot is kapott, ezzel párhuzamosan megújult a nevezési metódus is, mostantól a pályamunkákat online, a nevezési űrlap kitöltésével lehet feltölteni a verseny oldalára. A részletekről szintén a verseny aloldalán tájékozódhatnak az érdeklődők.

(forrás: kreativ.hu)
hirdetés

Könyveink