hirdetés
2024. április. 25., csütörtök - Márk.

Orbán Viktor zsebében is ott a maszk, ha szükséges, fel is veszi

A negyedik hullám lassan bekeríti Magyarországot, riasztó a helyzet Romániában – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádióban a hirado.hu szerint.

A negyedik hullám lassan bekeríti Magyarországot, riasztó a helyzet Romániában, ezért a határhoz közeli két kórházban ötven betegüket látjuk el – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádiónak adott interjújában, hozzátéve, hogy a két ország közötti különbség az oltottak arányára vezethető vissza, ami Magyarország mintegy kétszer magasabb.

– Senki nem fogja tudni elkerülni a delta variánst, ami sokkal agresszívabb, mint a korábbiak voltak, ezért abból kell kiindulni mindenkinek, hogy a veszély sokkal nagyobb, mint korábban volt.

A kormányfő elmondta, hogy a hétvégén ő is megkapja a harmadik oltást. – Mindenkinek mondom, hogy a harmadik oltás felér egy életbiztosítással – tette hozzá a hirado.hu szerint.

A maszkviseléssel kapcsolatban Orbán Viktor azt mondta, hogy az ő zsebében is mindig ott a maszk, és fontos, hogy zsúfolt helyen vegyük fel azt. Azonban hangsúlyozta, hogy nem a maszk, hanem az oltás véd meg. – Vakcinánk, kórházi ágyunk, orvosunk, lélegeztető gépünk van bőséggel, fel vagyunk készülve egy negyedik hullámra – mondta.

A miniszterelnök elmondta, minden reményünk megvan arra, hogy legyen saját fejlesztésű vakcinánk.

Lesz saját vakcinánk, legalább annyira jó, mint a többi! (Forrás: Orbán Viktor Facebook-oldala)
Lesz saját vakcinánk, legalább annyira jó, mint a többi! (Forrás: Orbán Viktor Facebook-oldala)

(forrás: hirado.hu)
hirdetés

Könyveink