hirdetés
2024. április. 19., péntek - Emma.

OOI: kapunyitás reggel hatkor

A múlt héten megjelent beszámolók nyomán kifüggesztették az új házirendet az Országos Onkológiai Intézetben, számol be a 24.hu.

"Tájékoztatjuk kedves betegeinket, hogy az Intézet bejáratainak a nyitása 2019. 08. 01-től reggel 6 óra – olvasható a 24.hu szerint az Országos Onkológiai Intézet Kékgolyó utcai bejáratára kiragasztott papíron. A Polgár Csaba főigazgató főorvos által aláírt kétmondatos közleményben szerepel az is, hogy az intézetben a „betegellátás reggel 7 órakor, illetve a szakrendelő ajtaján feltüntetett rendelési idő szerint történik”.

Miután a sajtó zsúfolásig megtelt várókról és hajnaltól várakozó betegekről számolt be a múlt héten, az Országos Onkológiai Intézet közleményt adott ki, amelyben közölte: már dolgoznak a számítógépes előjegyzési rendszeren, amit augusztus 1-jén vezetnek be. Akkor derült ki az is, hogy az új rendszer része lesz az is, hogy a korán érkező betegeket nem engedik várakozni az intézetben. Hogy az intézet kertjében várakozhatnak-e, vagy az utcán kell sorban állniuk, az egyelőre nem derült ki.

(forrás: 24.hu)

cimkék

hirdetés

Könyveink