hirdetés
2024. április. 16., kedd - Csongor.

Megnyitott a bezárt belgyógyászat a dél-pestiben

Befejeződtek a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet III. belgyógyászati osztályának egyik részlegén a felújítási és karbantartási munkálatok.

Egy hónappal ezelőtt lezárták a dél-pesti Jahn Ferenc-kórház III. számú belgyógyászatát, akkor arról szóltak a sajtóhírek, hogy tömegével mondtak fel a szakdolgozók. A kórház akkor cáfolta az értesüléseket, renoválásra hivatkozott, most pedig közleményben tudatják, hogy a nyárra tervezett felújításkor kifestették a folyosót és a kórtermeket, újramázolták az ajtókat, ajtótokokat, radiátorokat és éjjeliszekrényeket. Az emeleten kijavították az elektromos hálózatot, a vizesblokkok hibáit helyreállították, a szellőzőrendszert kitisztították, ahol pedig szükséges volt, ott teljesen kicserélték. Így július közepétől megújult környezet fogadja a betegeket ezekben a kórtermekben. A munkálatok alatt a betegellátás zavartalan volt.

A tájékoztatás szerint a korábbi terveknek megfelelően a felújítás tovább folytatódik a kórházban, de a betegellátásban ezek a munkák sem okoznak semmilyen fennakadást. A közelmúltban a gasztroenterológiai, a kardiológiai osztályon és a kardiológiai ambulancián zajlott hasonló felújítás. A munkálatokat a kórház mindig úgy időzíti, hogy azok ne okozzanak fennakadást a gyógyító munkában, és erre jellemzően a nyári hónapok legalkalmasabbak – olvasható a közleményben.

(forrás: MTI)
hirdetés

Könyveink