2024. április. 24., szerda - György.

Megmozdult a média

A betegszervezetek egyik legsikeresebb médiakampányát tudhatja maga mögött a Sclerosis Multiplexes Betegek Országos Egyesülete (SMBOE).

hirdetés

Az egyesület a - Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) szakmai partnerségével - május 30-án, az SM Világnapján hirdette meg Segíts Mozdulni! elnevezésű médiapályázatát, amelyben arra ösztönözték a magyarországi online szerkesztőségeket, lapkiadókat, rádiókat és televíziókat, hogy mutassák be mit is jelent a sclerosis multiplex kórral, az általában fiatalkorban jelentkező, gyógyíthatatlan és leépüléssel fenyegető idegrendszeri betegséggel együtt élni. Az ország minden részéből, helyi, regionális és országos médiumoktól is érkeztek nevezések, 38 szerkesztőség 42 pályamunkát adott be.

A szeptember 9-i Országos SM Napon a díjakat Ván Ágnes, az SMBOE elnöke, Csépány Tünde, az SMBOE Orvos Tanácsadó Testületének elnöke, valamint B. Papp László egészségügyi szakújságíró, a médapályázat programmenedzsere adta át. Az eredmények és  a pályaművek elérhetőek az egyesület honlapján.

(forrás: www.smboe.hu)
hirdetés

cimkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!