hirdetés
2024. április. 26., péntek - Ervin.

Már csak néhány nap, közeleg a Nekem Szól! Egészségértés díj 2017 beküldési határideje

Ne maradjon le a pályázati lehetőségről, a pályázati űrlap egyszerűen kitölthető, kizárólag elektronikus formában várjuk a pályaművek beküldését. Vigye el az öt kategória valamelyik helyezését, nyerje meg fődíjunkat! Kerüljön egy kattintással közelebb a sikerhez!

Számos európai kutatás és program indult az elmúlt néhány évben azzal a céllal, hogy felmérje és fejlessze az emberek egészségismereti szintjét és egészségügyi tájékozódási képességét. Az egészségértés azt jelenti, hogy az érintettek mennyire képesek egészségügyi kérdésekben tájékozódni, az egészségügyi információkhoz hozzájutni, valamint a kapott információkat megérteni és felhasználni. A jobb egészségértés hozzájárul ahhoz, hogy az egyén a saját egészségével, betegségével kapcsolatban megfelelő döntéseket tudjon hozni.

A pályázat az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesületének (AIPM) jóvoltából a legjobb hazai egészségértést segítő, fejlesztő tevékenységeket díjazza. A pályázat célja az, hogy feltérképezze, és a közvéleménnyel is megossza a legjobb egészségértést, egészségtudatosságot fejlesztő hazai programokat és gyakorlatokat, melyek elősegítik a betegek, illetve a laikusok egészségügyi kérdésekben történő tájékozódását.

Merítsen egy jó ötletet: a tavalyi díjazottak pályázatait itt tudja megtekinteni: http://aipm.hu/hu/palyazatok

A szervezők idén öt kategóriában várják a jelentkezéseket:

  1. 1.      Egészségügyi és oktatási intézmények
  2. 2.      Egészségügyi szakemberek
  3. 3.      Betegszervezetek
  4. 4.      Társadalmi, állami és gazdálkodó szervezetek
  5. 5.      Újságírók, bloggerek

A zsűri a benyújtott pályázatok szakmai tartalmát, érthetőségét, felhasználó barátságát (pl. megfelelő csatorna, könnyű „használat”), kreativitását és újszerűségét veszi majd figyelembe. A zsűri minden kategóriában egy nyertes pályázót hirdet, akinek a díjazása bruttó 200.000 Ft. A kategória győztesek közül a legkiemelkedőbb kapja a Nekem Szól! Egészségértés 2017 fődíját, ami összesen bruttó 400.000 Ft.

A pályázatra 2017. január 1. és 2017. október 15. között Magyarországon futó egészségértést támogató projektek nevezhetők.

Az idei pályázatról, a jelentkezés menetéről, valamint a pályázati kritériumokról további fontos információt a http://aipm.hu/nekemszol weboldalon talál. 

cimkék

hirdetés

Könyveink