hirdetés
2024. április. 25., csütörtök - Márk.

Kiosztották az Év 5 csillagos orvosa és rendelője díjat

A verseny mindhárom díjazottja kategóriájában a legtöbb alkalommal, a legmagasabb osztályzatot érdemelte ki a páciensek véleménye alapján.

A privát egészségügyi intézményekben ma már elkerülhetetlen, hogy a páciensvélemények online is megjelenjenek. A kutatásokból tudjuk, a páciensek rendkívüli mértékben igénylik, hogy más páciensek tapasztalatát, véleményét megismerjék még az orvosválasztás, bejelentkezés előtt. A magánegészségügyben egyre fontos befolyásoló eszköz – a professzionális és komfortos körülmények, valamint a szakmai csapat mellett – az is, hogyan vélekednek a rendelőről és orvosról a páciensek.

A 2017-ben alapított díjat, az Év 5 csillagos orvosa kategóriában dr. Skriba Eszter budapesti nőgyógyász, az Év 5 csillagos rendelője díjat a Villányi úti Magán Fül-orr-gégészet nyerte. Idén a különdíjat a leadott értékelések alapján a legjobban teljesítő vidéki rendelő, a szombathelyi Sebkezelési és Ápolási Centrum vívta ki.

A páciensek értékítélete nem változott, leginkább az emberséges bánásmódot és az orvossal töltött minőségi időt keresik, ahogyan a gyorsaság, rugalmas időpont-foglalás és a részletes információ sem elhanyagolható. Rég nem titok, hogy a páciensek döntő többsége az empátiát keresi orvosában, egyből magyarázatot adva, miért lett ilyen nagy jelentősége a szubjektív véleményeknek.

A páciensek elvárásai nem változtak az elmúlt évben, de ahogy számuk az egész privát ágazatban megnövekedett, az online páciensközvetítő rendszerünkben is rekordot döntött, elérte az éves 100 ezres foglalási mennyiséget. Orvospartnereink ezzel párhuzamosan egyre inkább előnyt és segítséget látnak az értékelésekben, és nem a páciensközvetítés kellemetlen velejárójaként tekintenek rá. Rendkívül fontosnak tartom, hogy a páciensek őszintén kifejthessék véleményüket a rendelőről, orvosról, mert ez óriási segítséget nyújt az orvost keresőknek, magán intézményeknek egyaránt– foglalja össze a díjat alapító FoglaljOrvost.hu vezetője, Straub Fanni.

(forrás: FoglaljOrvost.hu)
hirdetés

Könyveink