hirdetés
2024. március. 28., csütörtök - Gedeon, Johanna.

Késik az Apple okosórája

Az amerikai Apple – egészségügyi szolgáltatásai miatt is ígéretesnek tartott  –  legújabb mobil elektronikus eszköze, egy okosóra csak 2015 elején lesz megvásárolható - írta a Financial Time.

Korábbi piaci értesülések szerint az Apple szeptember 9-én mutatja be egy tájékoztatón két új iPhone okostelefonját, és akkor leplezi le új viselhető mobil eszközét, egy okosórát, amelyet sokan már most is iWatch néven emlegetnek.

Tim Cook, az Apple vezérigazgatója korábban ígéretet tett, hogy idén új termékcsaládot vezet be a piacra az Apple. A mostani információk szerint azonban a cég lemarad a karácsonyi szezonról. Az Applenél nem szokatlan, hogy több hónap telik el, míg egy már bejelentett termék a boltokban is elérhetővé válik. Hasonló volt a helyzet az iPhone okostelefon és az iPad táblagép első megjelenésénél is.

Abban is ragaszkodik a "hagyományokhoz" a vállalat, hogy nem az ő okosórája lesz az első a piacon, ahogy okostelefonja és táblagépe sem az első volt. A Samsung okosórája már egy éve megvásárolható, és már a Google-nak is van karon viselhető mobil eszköze. Az év elején még arról számoltunk be, azzal, hogy a cég okosórája potenciálisan életmentő technológiát is tartalmaz majd, az Apple ismét lépéselőnybe kerülhet a riválisaival szemben.

(forrás: MTI)
hirdetés

Könyveink