hirdetés
2024. március. 28., csütörtök - Gedeon, Johanna.

Kaposváron folytatják a fórumsorozatot

A Hogyan Tovább Magyar Egészségügy? országos fórumsorozat következő állomására, Kaposvárra hívja honlapján az orvosokat, szakdolgozókat a Magyar Rezidens Szövetség.

„A Magyar Rezidens Szövetség kezdeményezésére elindított fórumsorozattal célunk megismerni a Kollégák véleményét az egészségügyi rendszer helyzetével kapcsolatban. Az egyes vélemények és konstruktív javaslatok figyelembevételével kívánjuk kialakítani azt a közös álláspontot, melyet a későbbiekben együttes fellépéssel hatékonyan lehet képviselni a politikai döntéshozók előtt” – írják a honlapon.

A fórum időpontja: 2015. január 27. (kedd), 15:00. Helyszíne: Kaposi Mór Oktató Kórház, Kaposvár, Dr. Rumi György Konferenciaterem.

A fórum szervezésében rész vesz az „Őszintén az egészségügyről” szövetség - a Magyar Orvosok Szövetsége (MOSZ), a Magyar Rezidens Szövetség (MRSZ), a Független Egészségügyi Szakszervezet (FESZ), az Orvosegyetemek  Szakszervezeti Szövetsége (OSZSZ ), az Autonóm Területi Szakszervezet (ATSZ) - és a Magyar Orvosi Kamara (MOK).

(forrás: Rezidens.hu)
hirdetés

Könyveink