hirdetés
2024. április. 24., szerda - György.

Gulyás Gergely: a kormány elégedett Káslerrel

Az év második kormányinfóján Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert a Honvédkórházról is kérdezték, írja a Mérce.

A Honvédkórház helyzetének kérdését a Mérce szerint azzal pattintotta le magáról a miniszter, hogy az ott dolgozók túlnyomó többsége elfogadta a honvédségi státuszt, akik pedig elmentek, azért mentek el, mert korábban is el akartak menni. Hangsúlyozta az ott maradók béremelést kapnak, majd azzal is védekezett, hogy a koraszülöttosztálynak már megvan az új vezetője, az akadálytalan sürgősségi ellátás szerinte biztosított. Leszögezte: a kormány elégedett Kásler Miklós és tárcája munkájával, a kormány szerint kiválóan végzi a munkáját.

Az Index újságírójának felvetésére, mely szerint a budai várbeli szimbolikus felújításoknál nem fontosabb-e a  Honvédkórház ügye, Gulyás Gergely többek között azt is kijelentette: „Mindent megtettünk annak érdekében, hogy az egészségügy jó helyzetben legyen”, de mint mondta, azt nem állítja, hogy ne lehetne még több pénzt költeni rá.

(forrás: Mérce)
hirdetés

Könyveink