hirdetés
2024. április. 25., csütörtök - Márk.

Globális korrupcióellenes kampányt indított a Transparency International

"Ideje felébredni!"

Globális korrupcióellenes kampányt indított a Transparency International "Ideje felébredni! címmel – jelentette be a szervezet elnöke pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Huguette Labelle elmondta: arra a következtetésre jutottak, hogy a társadalom tagjaival meg kell értetni a korrupció tűrhetetlenségét és a közös fellépés fontosságát, mert ennek hiányában nem tudják megtenni a szükséges lépéseket.

A Transparency International azt szeretné, ha az emberek megértenék, nem kell a korrupció áldozatává válniuk, hogy a megoldás részesei lehessenek. A kampány célja, hogy cselekvésre ösztönözzön mindenkit, aki nem akarja tétlenül nézni a visszaéléseket – közölte a szervezet vezetője.

Huguette Labelle, a Transparency International igazgatótanácsának elnöke beszél a szervezet globális antikorrupciós kampányának elindításáról, valamint az Ideje felébredni című társadalmi tanulmányáról tartott sajtótájékoztatón, az Erzsébet téri Gödör Klubban.

Az asztalnál balról: Tausz Péter, a Transparency International Magyarország üzleti programvezetője és Földes Ádám ügyvezető igazgató.
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt


(forrás: MTI)
hirdetés

Könyveink