hirdetés
hirdetés
2017. szeptember. 19., kedd - Vilhelmina.
hirdetés

Finisben a rezidensösztöndíj-pályázatok

Még két hétig adhatnak be pályázatot a szakorvosjelöltek ha hiányszakmás képzésben vesznek részt, illetőleg ha a Markusovszky Lajos, a Méhes Károly, a Gábor Aurél, vagy a Than Károly ösztöndíjra tartanának igényt

hirdetés

Az ösztöndíjak pályázati kiírásai itt érhetőek el:

  • Markusovszky Lajos ösztöndíj (szakorvosjelölteknek)
  • Méhes Károly ösztöndíj (csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvosjelölteknek)
  • Gábor Aurél ösztöndíj (oxyológia és sürgősségi orvostan szakorvosjelölteknek)
  • Than Károly ösztöndíj (szakgyógyszerész-jelölteknek)
  • Hiányszakmás ösztöndíj (aneszteziológia és intenzív terápia * csecsemő- és gyermekgyógyászat *gyermekfogászat  * gyermek és ifjúságpszichiátria  * igazságügyi orvostan  * infektológia   * megelőző orvostan és népegészségtan  * neurológia  * nukleáris medicina  * orvosi laboratóriumi diagnosztika  * orvosi mikrobiológia  * ortopédia-traumatológia  * oxyológiai és sürgősségi orvostan  * patológia  * pszichiátria  * radiológia  * sugárterápia  * transzfúziológia  * tüdőgyógyászat)

A pályázati adatlap – regisztrációt követően – kitölthető az Egészségügyi Nyilvántartási és Képzési Központ honlapján, ahol az adatlap kitöltéséhez segítséget nyújtó útmutató is megtalálható.

A pályázatok benyújtásának határideje 2016. február 3. A határidő jogvesztő, a leteltét követően benyújtott pályázatok elfogadására, a késedelem igazolására, vagy méltányossági eljárás lefolytatására nincs mód. Az előzetesen elektronikus úton kitöltött, kinyomtatott és aláírt pályázatot postai úton vagy személyesen, magyar nyelven lehet beküldeni.

(forrás: EEKH)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Könyveink