hirdetés
hirdetés
2018. július. 22., vasárnap - Magdolna.
hirdetés

Egészségügyi szóvivőképzés

A Soproni Egyetem (volt Nyugat-magyarországi Egyetem) egészségügyi szóvivő és kommunikációs tanácsadó szakot indít 2017. szeptemberétől.

hirdetés

A szóvivőképzés két féléves, Budapesti helyszínű, teljes értékű egyetemi diplomát ad sikeres elvégzését és az államvizsgát követően.

A program célja jól képzett, hatékonyan kommunikáló, a korszerű egészségügy és az intézmények értékeit, érdekeit, a szakmai munkát a különböző a társadalmi csoportok, (ön)kormányzati szervek és hatóságok felé megjeleníteni tudó, a célcsoportok számára fontos információkat közvetlen és közvetett formában (a helyi és országos médiumok segítségével) eljuttatni képes szóvivők képzése. Olyan specialistákat képeznek, akik képesek a hazai és nemzetközi és ágazati intézmények, szakmai érdekképviseletek, civil szervezetek külső kommunikációjának tervezésére, koordinálására és megvalósítására, konfliktusaik kezelésére, valamint különböző rendezvényeik megszervezésére.

Jelentkezhetnek: felsőfokú képzettséggel rendelkezők, egészségügyi gyakorlattal rendelkezők, előzményként elfogadható szakok: orvos- és egészségtudomány, társadalomtudomány, jogi és igazgatási, pedagógusképzés, művészeti, művészetközvetítési, műszaki, informatikai, természettudomány, bölcsészettudomány, nemzetvédelmi és katonai, agrártudomány, sporttudomány képzési terület mesterképzési vagy egyetemi szakjai.

Jelentkezési határidő: Az on-line jelentkezési lap kitöltésének és a rendelkezésre álló dokumentummásolatok beküldésének határideje a 2017. szeptemberi kezdéssel induló szakirányú továbbképzésekre: 2017. augusztus 28.

Bővebb információk ITT.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Könyveink