hirdetés
2024. március. 28., csütörtök - Gedeon, Johanna.

Egészségbiztosítási szolgáltatót keres Paks II.

Három évre kötne szerződést egészségbiztosítási szolgáltatásra az új paksi blokkok létesítésére, üzemeltetésére fenntartott Paks II. Zrt., írja az Mfor az uniós közbeszerzési értesítőre hivatkozva.

A friss kiírás szerint a munkavállallóknak biztosított, 260 millió forintra beárazott – ekkora keretösszeggel meghirdetett – szolgáltatásnak alapcsomagot, valamint kiegészítő csomagot kell tartalmaznia.

Az alapcsomagban egyebek mellett szűrővizsgálatokat, influenza elleni védőoltásokat, laborvizsgálatokat, ambuláns műtéteket, egynapos sebészetet, pszichiátriai rendelést, betegszállítást, kórházi fekvőbeteg-ellátást (1 millió forint fedezeti költséggel), illetve fejenként évi 10 alkalomra szóló gyógymasszázst, valamint gyógytornát kell nyújtani. A kiegészítő csomag terhesgondozást és "utazási medicinát" tartalmaz.

A pályázatból az is kiderül, hogy mennyi munkavállalóval számol a megrendelő Paks II. Zrt a következő években, pontosabban mennyi alkalmazottra kívánja megkötni a csomagot, adja hírül az Mfor.

(forrás: Mfor)
hirdetés

Könyveink