hirdetés
2024. április. 20., szombat - Tivadar.

Doktor24: expressz ellátás indult a Multiklinikán

A Doktor24 Express elindításával immár a hirtelen felmerülő egészségi problémával érkező ügyfeleket is fogadni tudják a Doktor24 Multiklinikán.

Azonnali ellátást nyújtó orvosi központot nyitott XI. kerületi Multiklinikáján a Doktor24. A Doktor24 Express elindításával a 3000 négyzetméteres Multiklinika – a komplex szakorvosi, sebészeti és diagnosztikai szolgáltatások mellett – immár a hirtelen felmerülő egészségi problémával érkező ügyfelek fogadására is felkészült. Az orvosi figyelmet igénylő, nem életveszélyes sérülésekre és megbetegedésekre szakosodott centrum orvosi teamje biztosítja, hogy időpontfoglalás és bejelentkezés nélkül egy órán belül megvizsgálja, és legfeljebb négy órán belül szakszerűen ellátja az ideérkezőket. A két autópálya, illetve országos autóbusz- és vasútvonalak csomópontjában található Doktor24 Express mintegy 2,6 millió magyar családnak nyújthat autóval egy órán belül elérhető, szakszerű orvosi ellátást.

Azonnali orvosi ellátást nyújtó Express központot nyitott fővárosi magánkórházában a Doktor24, Magyarország vezető privát egészségügyi szolgáltatója. A hazánkban egyelőre még új ellátási modell alapja, hogy az őrmezei Doktor24 Multiklinikán a gyors betegellátáshoz szükséges sürgősségi kompetencia, infrastruktúra, szakorvosi és diagnosztikai háttér egy helyen áll rendelkezésre.

„Az Express elindításával teljessé vált a Multiklinika gyógyítási palettája: mostantól nemcsak az előre egyeztetett időpontokban, hanem akkor is számíthatnak ránk ügyfeleink, ha hirtelen lesz szükségük orvosi segítségre. Az Expressben gyors, professzionális és megfizethető gondoskodást kínálunk az egész családnak bejelentkezés és várakozás nélkül” – fogalmazott Lancz Róbert, a Doktor24 vezérigazgatója.

Hozzátette, a Doktor24 Express kiváló elhelyezkedésének köszönhetően 2,6 millió magyar családnak nyújthat egyórás utazási időn belül szakszerű orvosi ellátást.

Amikor a legjobban kell

Az Express központban vállalják, hogy a panasszal érkező ügyfelek ellátását 15 percen belül megkezdik, a betegosztályozást (triázs) követően pedig – az érkezéstől számított legfeljebb egy órán belül – megtörténik a részletes orvosi vizsgálat, illetve szükség esetén a labor- és képalkotó vizsgálatok. A diagnózis felállítása után az Express központ orvoscsapata szakszerűen ellátja az ügyfelet.

Az Express központban a legtöbb, hirtelen fellépő, nem életveszélyes, de gyors orvosi ellátást igénylő egészségi problémát kezelik. Például szakszerűen – végtagrögzítéssel, gipszeléssel – ellátják a különböző végtagsérüléseket; kezelik a lázzal járó fertőző megbetegedéseket; fájdalmas állapotokat (pl. vesegörcs, epegörcs) és allergiás reakciókat, illetve vállalják különböző sebek, csípések kezelését, valamint idegen testek (szálka, kullancs stb.) szakszerű eltávolítását is.

A saját laboratóriumi háttérnek köszönhetően a sürgős laborvizsgálatokat, illetve szükség esetén a sürgősségi ultrahang- és röntgenvizsgálatokat is helyben, a Multiklinikán végzik el, közeli partnerintézményekben gyors CT-vizsgálatra és annak a leletezésére is lehetőség van. Az Express központ előzetes időpontfoglalás és bejelentkezés nélkül minden hétköznap 10 és 20 óra között tart nyitva.

„Fontos, hogy a Doktor24 Expresst nemcsak az újonnan jelentkező, de akár a hosszabb ideje fennálló panaszokkal is felkereshetik. Ezzel elkerülhető hogy ügyfeleink a Google segítségével diagnosztizálják saját magukat, és esetleg hosszabb ideig orvostól orvosig járjanak. Mi az Express-ellátás után sem engedjük el a kezüket: az állapotukat kontrollal követjük, és ha szükséges, biztosítjuk, hogy a Doktor24 specialistái folytassák kivizsgálásukat” – hangsúlyozta Sárosi Balázs sürgősségi szakorvos, a Doktor24 Express központvezető főorvosa.

(forrás: Doktor24)
hirdetés

Könyveink