hirdetés
2024. április. 23., kedd - Béla.

COVID-19 kórházi menedzsment és betegbiztonság

Egészségügyi Menedzserképző Központ két hete monitorozza a COVID-19 kórházi menedzsment és betegbiztonság legfrissebb hazai és nemzetközi szakirodalmát és gyakorlatát.

A tapasztalatokra alapozva eddig hét szakmai ajánlást tettek közzé, melyekből megtudható például az, hogy ha lesz is elég lélegeztető gépünk, hogyan lesz hozzá elég szakemberünk, vagy az, hogy az újonnan érkező munkatársak hogyan válhatnak mielőbb önálló munkavégzésre alkalmas kollégákká. Minden szakmai ajánlás részletes leírást és ellenőrző listát tartalmaz.

A szakmai anyagok, tanulmányok feldolgozásának oroszlánrészét elvégezték, és a lényeget kiemelve, könnyen áttekinthető formában közzétették az ajánlásaikat. Weboldalukon egy rövid leírás és részletes útmutató is elérhető. Minden témakörhöz ellenőrzőlistát készítenek, ezzel is segítve a kórházak vezetőinek és minőségügyeseinek a munkáját.

Ahhoz, hogy megismerjék az eddig közzétett anyagaik hasznosságát, és ennek alapján tudják meghatároznia a további fejlesztés irányát, hogy azok mind eredményesebben támogathassák az intézetek mindennapi tevékenységét a járvány idején, egy rövid kérdőívet állítottak össze.

A kérdőív anonim, egy IP címről csak egy választ fogadnak, a kitöltése 1-2 percet vesz igénybe.

Ezzel segítik, hogy felkészültek legyenek a kórházak a veszélyhelyzetben is, és több idő maradjon a gyógyításra.

hirdetés

Könyveink