hirdetés
2024. április. 18., csütörtök - Andrea, Ilma.

Bohócdoktoroktól érkezik a szeretetcsomag

Rajzeszközök, játékok, foglalkoztató füzetek mellett Szeretetcsokikkal megtömött csomagokat készített kórházak és rendelő intézmények részére a kórháztámogató bohócdoktor csapat.

A csomagok a betegségből lábadozó gyermekeknek, illetve az egészségügyi dolgozók számára nyújtanak örömteli pillanatokat.

Rácz Anett alapítványi vezető elmondta, hogy "a mesekönyvekkel és az eszközökkel a kórházban benntöltött gyógyulást segíti tartalmasabbá tenni, az egészségügyi intézményeket támogató program értéke több millió forint értékű".

A jótékonykodásba beszállt a Foxpost, akik a távolabb lévő egészségügyi intézményekbe a belföldi csomagokat támogatásként ingyenesen vitték célba.

Egész évben kórháztámogatás: az ingyenes csomagot igénylő gyermekkórházak jelentkezését a Mátrix Közhasznú Alapítvány internetes felületén várják a piros orros bohócdoktorok. Az alapítványi támogatás révén pozitívabb gondolkodás, szeretetteli élmények képződnek, ami segíti a betegségből lábadozók gyógyulását. Magánszemélyek mellett cégek is részt vehetnek a fontos társadalmi felelősségvállalás révén a jótékonysági programokban, közölték.

 

hirdetés

Könyveink