hirdetés
2024. április. 19., péntek - Emma.

Betegedukációs verseny: mi a következő lépés?

Harminchárman pályáztak a Medical Tribune és a Kreatív Csoport BetegEdukációs Programok (BEP) versenyére, melynek nevezési időszaka szeptember 7-én este zárult.

A Medical Tribune és a Kreatív Csoport először hirdette meg a BEP-et annak érdekében, hogy megtalálják a legjobb hazai betegedukációs projekteket, valamint tudatosítsák a betegedukáció kiemelt kommunikációs szerepét.

A legtöbb nevezés, a 33-ból 12 az Integrált betegedukációs kampány kategóriában érkezett, míg a második legtöbb pályázatot, hatot az Esemény, mint betegedukációs eszköz kategóriában küldték be.

A pályamunkák értékelése két fordulóban történik. Ezen a héten indul az online előzsűrizés, két hét múlva pedig a személyes. A zsűri tagjai: Szabó Andrea, az AIPM képviselője; dr. Szabó András, a Szinapszis tulajdonosa; Gomba Edina, a DayMed, programigazgatója; dr. Fehér Zsuzsanna, a Medical Tribune korábbi főszerkesztője; Krémer Julianna, a Professional Publishing Hungary Kiadó művészeti vezetője; Szigeti Péter, a Professional Publishing Hungary Kiadó tartalomfejlesztési vezetője, valamint Vándor Ágnes, Professional Publishing Hungary Kiadó ügyvezető igazgatója.

A zsűri a pályamunkák értékelésének első fordulójában a beérkezett nevezésekből rövidlistát alakít ki. Az erre felkerült pályázók közül a személyes zsűrizésen választják ki a kategóriák nyerteseit. A zsűrinek lehetősége van különdíjak kiosztására is, így például kioszthatja az Év BEP-megoldása díjat is.

A zsűri a pályázatokat szigorúan titkosan kezeli, másnak át nem adja, médiafelületein meg nem jelenteti – csak amennyiben ehhez a pályázó írásban hozzájárul. A BetegEdukációs Programok versenyének díjátadója a2015. október 1-jei Gyógyszerkommunikációs konferencián lesz, ahol a legjobb programokat be is mutatják – amennyiben a pályázó ehhez hozzájárul.

A konferenciáról részletesebben itt olvashat.

 

cimkék

hirdetés

Könyveink