hirdetés
2024. április. 25., csütörtök - Márk.

Az Alfa Egészségközpont a Prima Medica EgészségKözpontok tagjaként folytatja

A magánegészségügyi szolgáltatások piaca évről évre folyamatosan növekszik, a szektorban tovább fokozódott a verseny a képzett szakorvosokért. A szereplők az egészségügy területén is a legmodernebb digitális megoldásokat integrálják folyamataikba. Ebbe a folyamatba illeszkedik, hogy az Alfa Egészségközpont is a Prima Medica EgészségKözpontok tagjaként működik tovább.

2021-ben négy magánegészségügyi felvásárlás valósult meg, a jövőben pedig várhatóan további akvizíciókkal erősítik a nagyobb szereplők pozíciójukat. A 2023-as év az EgészségKözpontok további bővülésével indult, az Alfa Egészségközpont 2023. január 30-tól a Prima Medica EgészségKözpontok tagjaként folytatja működését. A Prima Medica EgészségKözpontok Magyarország egyik legrégebbi magánorvosi rendelő hálózata, amely 20 éves fennállása óta, több mint félmillió pácienst látott el. A csatlakozásnak köszönhetően a betegszám tovább emelkedik a jövőben, jelenleg 4 telephelyen, összesen 25 Egészségközpont tartozik a Prima Medica ernyőintézménye alá, áll a közleményben.

Az együttműködés azért is hatalmas mérföldkő számunkra, mert számos kiváló orvos kapcsolódik be a Prima Medica EgészségKözpontok munkájába és számunkra a szakmaiság a legfontosabb érték, amit a pácienseknek biztosítani szeretnénk. Fennállásunk eddigi ideje alatt már, olyan nevek szavaztak nekünk bizalmat és gyógyítottak, gyógyítanak nálunk, mint prof. dr. Balázs Csaba endokrinológus, prof. dr. Blaskó György belgyógyász, prof. dr. Gács Gyula neurológus, prof. dr. Góth Miklós endokrinológus, prof. dr. Holló Gábor szemész szakorvos, prof. dr. Nékám Kristóf allergológus, prof. dr. Réthy Lajos allergológus, prof. dr. Szabolcs István endokrinológus; összesen 130 orvos, dietetikus gyógytornász, pszichológus”, emelte ki dr. Babai László orvos, igazgató, Prima Medica EgészségKözpontok alapító tulajdonosa.

A Prima Medica kimagasló szakterületei – úgy, mint az urológia, gyermekgyógyászat, diabetológia – az Alfa EgészségKözpont kiemelt szolgáltatásainak köszönhetően új irányokkal bővülnek az infektológia és a pszichiátria területein. A csatlakozással pedig prof. dr. Mészner Zsófia, a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet módszertani igazgatója, dr. Szekeres György PhD, a Magyar Pszichiátriai Társaság elnöke, prof. dr. Somogyi Anikó, a Semmelweis Egyetem ÁOK Belgyógyászati és Hematológiai Klinika egyetemi tanára is a Prima Medica ernyőintézményének elismert orvosi csapatát erősítik majd. Két nemzetközi hírű szaktekintély is tanácsaival és szaktudásával segíti a létrejövő új központok munkáját: prof. dr. Ludwig Endre professor emeritus, a Dél-Pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet és a Semmelweis Egyetem meghatározó szaktekintélye és prof. dr. Tenke Péter, az MTA Doktora, egyetemi tanár, a Jahn Ferenc Dél-Pesti Kórház és Rendelőintézet urológiai osztályának osztályvezető főorvosa is.

Az Alfa Egészségközpont olyan erős szakmai színvonalat képvisel, mint a Prima Medica EgészségKözpontok, így egymást erősítve tudjuk a jövőben még magasabb szintre emelni tevékenységünket. A szakmai munka során már most megkezdtük a 2024-es Szakmai Napok szervezését, amelynek célja, hogy elősegítse a területek közötti együttműködést és tudásmegosztást, valamint előmozdítsák az egyes betegségcsoportok sikeres kezelését és megismertessék az adott területen megjelenő innovációkat”, összegezte Kriller Norbert, a Prima Medica EgészségKözpontok fejlesztési vezetője.

A Prima Medica EgészségKözpontok a Szakmai Napokat évek óta ingyenesen nyitja meg minden orvos előtt, így évente több száz orvos szakmai fejlődését támogatja. Az intézmény további tervei között szerepel a közel két évtizede megkezdett erős szakmai út folytatása, a kutatás-fejlesztés területének erősítése. Az élenjárást szolgálja a folyamatos technológiai megújulás a távdiagnosztika, telemedicina terén, amelyben mérföldkőnek számít a nemrég megvalósult együttműködés a 77 Elektronikával.

A Prima Medica EgészségKözpontok dinamikus növekedése további bővülést is előre vetít a jövőben, továbbra is kedvező magánintézményi hátteret biztosít kiemelkedő szakmai tudású orvosok számára, közölték.

Forrás: mittecomm.com
Forrás: mittecomm.com

(forrás: mittecomm.com)
hirdetés

Könyveink