hirdetés
2024. április. 25., csütörtök - Márk.

Ajánlja munkatársát! Örülni fog...

Az Astellas Pharma, a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar és a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara pályázatot írt ki Az év egészségügyi szakdolgozója 2012 szakmai díj elnyerésére.

A kamara honlapján közzétett dokumentum szerint „Az év egészségügyi szakdolgozója” pályázatot 2011-ben azzal a céllal hívták életre, hogy az országban tevékenykedő közel 90 ezer szakdolgozó számára esélyt, lehetőséget és fórumot teremtsenek a kiemelkedően értékes, példaként állítható teljesítmények elismerésére és társadalmi nyilvánosság előtti bemutatására.

Jelölni munkajogviszonyt érintő megkötés nélkül bármely, Magyarországon legalább 5 éve folyamatos munkaviszonnyal rendelkező egészségügyi szakdolgozót lehet, aki a pályázati felhívásban rögzített szakterületek (alapellátás, járóbeteg-ellátás, fekvőbeteg-ellátás és helyszíni sürgősségi ellátás) valamelyikén tevékenykedik. Fontos elvárás, hogy a jelölt szakdolgozó munkáját a szakmai és laikus környezet elismerése övezze. Jelölni csak más személyeket lehet, önjelölésre nincs lehetőség.

A 2012-es pályázat egyik különlegessége, hogy a kiírók a kiemelkedő szakdolgozói teljesítmények elismerése mellett azok munkásságára is rá szeretnék irányítani a figyelmet, akik rendszeres területi gyakorlatok biztosításával járulnak hozzá a jövő szakdolgozói nemzedékének szakmai felkészüléséhez, így őket is lehet jelölni a díjra.

A pályázat nyertesei a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem egyik ifjú tehetsége által készített Jubileumi Astellas-díjat és az elismerő oklevelet 2012. július 7-én, ünnepélyes díjátadó keretében vehetik át. A díjazottak a későbbiekben jogosultak „Az év egészségügyi szakdolgozója 2012” cím viselésére, s a szakmai elismerés mellett pénzjutalomban is részesülnek.

Egyéni jelölést június 8-án éjfélig lehet kezdeményezni, további részleteket a kamara honlapján találnak

 

cimkék

hirdetés

Könyveink