hirdetés
2024. április. 20., szombat - Tivadar.

Ajánlat egészségpolitikai szakértőknek

Felvételt hirdet az ELTE Egészségpolitika, tervezés és finanszírozás mesterképzési szakra; egészségpolitika tervezés és elemzés vagy egészség-gazdaságtan szakirányra.

A mesterszak célja olyan széles látókörű, multidiszciplináris ismeretekkel és problémaorientált szemlélettel rendelkező szakemberek képzése, illetve – a levelező tagozaton – továbbképzése, akik az egészségügy bármely területén képesek önálló egészségpolitikai és egészség-gazdaságtani tervezési és finanszírozási (elemző, tervező-fejlesztő, programmenedzseri, stb.) feladatok ellátására – írja az egyetemi hirdetmény.

A 4 félév alatt elérhető végzettség: okleveles egészségpolitikai szakértő (egészségpolitika tervezés és elemzés szakirány), vagy okleveles egészségpolitikai szakértő (egészség-gazdaságtan szakirány).

Tagozatok:

Nappali tagozat: angol nyelven, csak egészség-gazdaságtan szakirány, államilag támogatott és önköltséges képzés

Esti tagozat: magyar nyelven, mindkét szakirány, önköltséges képzés

Jelentkezési határidő: 2014. február 15. Jelentkezés módja: a http://www.felvi.hu/ honlapon elektronikusan vagy központi felsőoktatási jelentkezési lapon.

Felvételi vizsga:

Nappali tagozaton: Esszé és a motivációs levél. Beküldési határideje: 2014. május 20.

Esti tagozaton: szóbeli felvételi vizsga

Részletes információ a képzésről és a felvételi vizsgáról: http://www.tatk.elte.hu (Mesterképzés), valamint http://egk.tatk.elte.hu  (Hírek). További információ kérhető e-mailen: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

(forrás: ELTE)
hirdetés

Könyveink