hirdetés
2024. április. 25., csütörtök - Márk.

A CIG a hazai magán-egészségbiztosítási piacon

A világ egyik legjobb orvosi hálózatával büszkélkedő, és díjnyertes szolgáltatásairól híres Best Doctors Inc., valamint a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. stratégiai együttműködési megállapodást írt alá, közli a Biztosítási Szemle.

A megállapodás értelmében a CIG Pannónia négy új, innovatív termék árusítását kezdi meg, melyek révén a magyar ügyfelek számára is elérhetővé válnak a Best Doctors szolgáltatásai. Ezzel a CIG Pannónia csoport belép a hazai magán-egészségbiztosítási piacra – jelentette be mai közös sajtótájékoztatóján Frank Ahedo, a Best Doctors Inc. európai vezérigazgatója, valamint Horváth Béla, a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. igazgatóságának elnöke.

A Best Doctors-t két harvardi orvos alapította 1989-ben, mára a világ harminc országában van jelen, és orvoshálózatához 50 ezer orvos-specialista tartozik. Kelet-Közép-Európában Szlovénia után Magyarország a második ország, ahol megjelenik szolgáltatásaival.

A vállalat személyre szabott második orvosi szakvéleményt (InterConsultationTM) biztosít ügyfeleinek, amelyet az adott betegség legjobbnak ítélt szakértői állítanak fel, továbbá megszervezi a páciens kezelését a számára legjobbnak ígérkező egészségügyi intézményben, bárhol is legyen az a világon, írja a Biztosítási Szemle.

hirdetés

Könyveink