hirdetés
2024. április. 20., szombat - Tivadar.

250 milliárd Ft kórházakra

Újabb mérföldkőhöz érkezett az Egészséges Budapest Program, amelynek keretében 250 milliárd Ft-ból újulnak meg a központi régió kórházai – mondta Kásler Miklós miniszter a közösségi oldalára feltöltött videóban péntek délelőtt.

A miniszter elmondta: az elkészült tervek alapján számos új kórházi épület jön létre, illetve a meglévő ingatlanokat felújítjuk és modernizáljuk. A megvalósuló építészeti beruházások a kórházi infrastruktúrafejlesztés legszélesebb körét fedik le, ahol egyszerre érvényesülnek majd az eredeti állapot megóvására irányuló műemlékvédelmi, illetve a legkorszerűbb betegellátási funkciókat szem előtt tartó felújítási szempontok is – hangsúlyozta a tárcavezető.

Kásler Miklós megerősítette: az Egészséges Budapest Program fejlesztései a járvány elleni védekezés közepette sem álltak le. A miniszter a videó végén kiemelte: orvosminiszterként elkötelezett a világszínvonalú magyar egészségügy megújítása és valamennyi honfitársunk számára a gyógyulás legjobb feltételit garantáló infrastruktúra fejlesztése mellett.

(forrás: Emberi Erőforrások Minisztériuma, MTI-OS)

cimkék

EBP
hirdetés

Könyveink