Onboard - offboard a szállodaipar területén Félnapos konferencia a hazai szállodaipar HR-esei számára toborzás és megtartás témában. Tippek, tanácsok, praktikus tudás. Dátum: 2019.03.18.
Időpont:
2019. március. 18. 09:00
Helyszín:
Continental Hotel Budapest (1074 Budapest, Dohány u. 42.)
9:00-9:20Egy kreatív álláshirdetés már félsiker! Előadó: Földi Miklós Dániel; reklámpszichológus Magyar és külföldi példák arra, hogy milyen különbségek lehetnek álláshirdetés és álláshirdetés között.
9:20-9:35Takarítótól, a konyháson át a managerig, mindenki egy mobilplatformon? Előadó: Barathi Tamás; Colibri HR Solutions, Blue Colibri App, alapító, ügyvezető Így akadályozd meg, hogy kicsekkoljanak a dolgozóid! Bevonás, elköteleződés és megtartás egyszerűen, hatékonyan, mérhetően.
9:35-9:50Employer branding a szállodaiparban: soha ilyen fontos még nem volt! Előadó: Bőhm Kornél; Employer branding divízió vezető, Impact Works Kft. Ekkora versenyhelyzetben nem mindegy, hogy a leendő munkavállalóid mit tudnak rólad. Mit tegyél, hogy vonzó munkaadó légy a szemükben?
9:50-10:05Mi érdekli a vendéglátóipari munkavállalókat? Előadó: Dudás Péter; Business Development Manager, SentiOne Megkérdeztük az internetet: adatalapú igazságok a social listening technológia tálalásában.
10:05-10:20Apró, mégis fontos intézkedések a fluktuáció ellen Előadó: Csikós Nagy Katalin; Evolution Group Milyen aprónak tűnő intézkedésekkel lehet megelőzni egy-egy felmondást?
10:25-10:55A csapat szerepe a munkaerő-megtartásban. Előadó: Csatlós Csilla; coach, a bázakerettyei Bonne Chance Hotel és étterem tulajdonosa Világos motiváció, csökkenő fluktuáció.
11:00-11:25Kávészünet
11:25-11:40Milyen fizetések forognak a vendéglátóiparban? Előadó: Ficza János; PR menedzser, Workania.hu Mennyit kérhet különböző munkakörök esetén a munkavállaló, meddig mehet el a munkaadó, hogy megtartsa a jelentkezőt?
11:40-11:55Saját élményből toborzás: szakmai titkaink éjszakája Előadó: Temesvári Zsolt; képzési és szervezetfejlesztési igazgató, Danubius Hotels Group Egy egyedi, employer branding megoldás részletes bemutatása
11:55-12:10Miért mennek? Miért maradnak? Egy harminc évig a szállodaiparban dolgozó szakember tapasztalatai - belülről. Interjú Horváth Ákossal
Részvételi díj: Teljes árú jegy: 18 900 Ft + áfa / fő Csoportos jegy 3 főtől: 14 900 Ft + áfa / fő
A jelentkezési lap (szerződés) aláírásával Megrendelő hozzájárul képviselői és kapcsolattartói személyes adatainak kezeléséhez a szerződés teljesítése és üzleti kapcsolattartás céljából. Hozzájárul továbbá hogy számára a Vállakozó hírleveleket küldjön. Megrendelő kijelenti, hogy Vállalkozó adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja. (https://pphmedia.hu/adatkezeles)
A rendezvényre való regisztráció a részvételi díj elfogadásának és megrendelésnek minősül, a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról számlát küldünk a megadott email címre, 8 napos fizetési határidővel. A rendezvény teljes időtartama alatt kép- és videófelvételek készülhetnek.
A jelentkezési lap (szerződés) aláírásával Megrendelő hozzájárul képviselői és kapcsolattartói személyes adatainak kezeléséhez a szerződés teljesítése és üzleti kapcsolattartás céljából. Hozzájárul továbbá, hogy számára a Vállakozó hírleveleket küldjön. Megrendelő kijelenti, hogy Vállalkozó adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja. (https://pphmedia.hu/adatkezeles)
A rendezvényre való regisztráció a részvételi díj elfogadásának és megrendelésnek minősül, a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról számlát küldünk a megadott email címre, 8 napos fizetési határidővel. Az étel és ital közvetített szolgáltatás. A rendezvény teljes időtartama alatt kép- és videófelvételek készülhetnek.
A december végén megjelent jogszabály változások, így a fix díj elvonása, és az új indikátor rendszer bevezetése korántsem segíti a magyar közfinanszírozott alapellátás működését.