hirdetés

Transzzsírsav kockázat – monitoringtól a szabályozásig

PROGRAM

Köszöntő: Dr. Paller Judit –Országos Tisztifőorvos

Megnyitó: Kissné Dr. Horváth Ildikó –EMMI Egészségpolitikai Főosztály - főosztályvezető

A WHO transz-zsírsav politikája az „Egészség 2020” tükrében - Dr. Pusztai Zsófia– WHO Magyarországi Irodájának vezetője

Mesterséges transz-zsírsavak hatása az egészségre - Dr. med. habil. Martos Éva – OÉTI - főigazgató főorvos

Transz-zsírsavak meghatározása élelmiszerekben - Kertészné Dr. Lebovics Vera– OÉTI – vegyész

Élelmiszerek transz-zsírsav tartalma-az OÉTI adatbázis - Schreiberné Molnár Erzsébet– OÉTI - főigazgató helyettes

Egészséges táplálkozás transz-zsírsav mentesen - Zentai Andrea–OÉTI - osztályvezető dietetikus

A transz-zsírsavak lakossági ismertsége - Bakacs Márta–OÉTI – epidemiológus

Technológiai lehetőségek az élelmiszerek transz-zsírsavtartalmának csökkentésére - Dr. Somogyi László– Corvinus Egyetem Gabona és Ipari Növény Technológia tanszék docense

Kerekasztal beszélgetés az élelmiszeripar szereplőivel – sikerek és kihívások

Zárszó: Dr. med. habil. Martos Éva 

A konferencia akkreditálása folyamatban van 

További információ: 

Papp Lászlóné
Telefon:  476-6470
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

JELENTKEZÉSI LAP

hirdetés

Eseménynaptár

 

h

k

sz

cs

p

sz

v

 
 
  01 02 03 04 05 06 07  
  08 09 10 11 12 13 14  
  15 16 17 18 19 20 21  
  22 23 24 25 26 27 28  
  29 30            
 
hirdetés

A december végén megjelent jogszabály változások, így a fix díj elvonása, és az új indikátor rendszer bevezetése korántsem segíti a magyar közfinanszírozott alapellátás működését.