hirdetés
hirdetés
2024. április. 16., kedd - Csongor.
hirdetés

Vasárnap délelőtt: kávé, beszélgetés

Madách Színház, Tolnay Szalon

Október 3-án indult a Művész Szalon – minden vasárnap délelőtt 11 órakor egy-egy művész és riporter lesz a Tolnay Szalon vendége. Azon igyekeznek, hogy afféle eleven portré készüljön a művészről, mozgókép beszédben. Színészek, írók, festők, zenészek mesélnek a közönségnek – föltehetően éppen arról, amiről a közönség hallani szeretne. A műsorok előtt közös kávézás-süteményezés, majd az interjú következik – beavatott, a szakmát és a művészt is jól ismerő riporterek segítségével.

Minek mindez? Hát először is tán azért, hogy „csak úgy” együtt legyünk... Hogy valóban megismerjük azt, akit amúgy ismerni vélünk – vagy ha eddig nem ismertük, kedvünk legyen megismerni. Kiket is? Azokat a művészeket, akik jelentős szerepet játszanak az ország kulturális életében. A beszélgetésekben biztosan elhangzik sok minden, amit sejtünk, de nem tudunk pontosan; amiről fogalmunk sincs, de szeretnénk tudni; és amiről egyelőre azt sem tudjuk, hogy tudni szeretnénk.

A teljes cikket csak regisztrált felhasználóink olvashatják. Kérjük jelentkezzen be az oldalra vagy regisztráljon!

A kulcsos tartalmak megtekintéséhez orvosi regisztráció (pecsétszám) szükséges, amely ingyenes és csak 2 percet vesz igénybe.
E-mail cím:
Jelszó:
Medical Tribune
a szerző cikkei

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés