hirdetés
2024. március. 29., péntek - Auguszta.

Várja a lakástulajdonosok felajánlásait a Pihentesd a dokit csoport

A kereslet most sokkal nagyobb mint a kínálat, így a második hullám idejére is várja a lakástulajdonosok felajánlásait a "Pihentesd a dokit" csoport.

A jótékonysági csoport közleményében kiemelte: ahhoz, hogy a mostani nehéz helyzetben helytálló egészségügyi dolgozóknak szükségük van egy ideiglenes "otthonra", hogy ne veszélyeztessék családtagjaikat, minél kevesebb interakciójuk legyen másokkal, esetleg többet tudjanak pihenni.

A koronavírus-járvány első hulláma alatt csaknem háromszáz felajánlást kaptak és így több mint négyszáz egészégügyben dolgozó számára tudtak lakhatást biztosítani.

A lakástulajdonosok megnyugtatására jelezték, hogy a visszaélések elkerülése érdekében minden jelentkezőt ellenőriznek, mielőtt összekötnék őket egymással, továbbá, hogy az Ozone Hungary a lakások használat utáni fertőtlenítését is biztosítja.

A jótékonysági csoport a lakástulajdonosok felajánlásait a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen várja. Kérnek minden olyan igazoltan az egészségügyben, Covid-osztályon dolgozót, hogy akinek szüksége van lakásra erre az időszakra, jelentkezzen a csoport Facebook-oldalán.

A március 20-án, Facebook-csoportként indult kezdeményezés célja, hogy a koronavírusos betegekkel foglalkozó orvosoknak, ápolóknak, mentőknek ne kelljen hazavinniük a fertőzést, valamint a sok utazást elkerülve minél többet tudjanak pihenni.

(forrás: Facebook, MTI)
hirdetés

Könyveink