hirdetés
2024. április. 25., csütörtök - Márk.

Újra karriernap a Semmelweis Egyetemen

A Semmelweis Karriernap és Állásbörzén már nemcsak az állami kórházak kínálatából tudnak válogatni a hallgatók, hanem klinikák és számos cég is képviselteti magát, így idén bármely karon is tanul, valamennyi hallgató megtalálhatja a szakterületének megfelelő intézetet április 14-én.

A Semmelweis Egyetem eddigi legnagyszabásúbb, karrierindítást támogató eseményét több mint 40 előadóval, és közel 50 egészségügyi intézmény jelenlétével rendezik meg.

Az összes nagyobb szak számára készülünek speciálisan rájuk szabott előadásokkal, beszélgetésekkel, fiatal pályakezdőket hívtak meg mindenhova, akik jól rálátnak a közvetlenül egyetem után évek kihívásaira és azok megoldásaira. Közel ötven munkáltató és szervezet (kórházak, egészségügyi cégek) települ ki, ami ritka lehetőséget kínál a hallgatóknak a közvetlen kérdezésre az ajánlatokról és lehetőségekről.

Személyre (szakra) szabott programok: az összes nagyobb SE szak számára olyan programmal készülnek, ahol a szakmában végzett volt hallgatóktól kérdezhetnek a medikusok. Minden karnak (az ETK-n belül szakok szerint bontva) külön előadásokat, beszélgetéseket szerveztek.

Friss tapasztalattal rendelkező, hiteles pályakezdők: olyan előadókat hívtak meg, akik már néhány éve a pályán vannak, így otthonosan mozognak a szakmában, azonban még nem felejtették el a pályakezdést és a végzés körüli kihívásokat – így hitelesen tudnak segíteni az elhelyezkedéssel kapcsolatban.

Kitelepülő munkáltatók: a rendezvényen közel ötven intézmény keres munkaerőt – köztük több mint 30 kórház, és számos nagyobb állami szervezet, közvetlenül lehet kérdezni tőlük a lehetőségekről, elvárásokról.

Helyszín: Semmelweis Egyetem Nagyvárat téri Elméleti Tömb
Időpont: 2018. április 14. (szombat) 9:30-18:00

A program – ami itt érhető el – ingyenes ám regisztrávióhoz kötött, jelentkezni ITT lehet.

(forrás: Semmelweis Alumni)
hirdetés

Könyveink