2024. április. 17., szerda - Rudolf.
hirdetés

Újra elindult „Az év praxisa a Kárpát-medencében” pályázat

Nyolcadik alkalommal hirdette meg "Az év praxisa a Kárpát -medencében" pályázatot az Emberi Erőforrások Minisztériuma Egészségügyért Felelős Államtitkársága.

A kiíró célja most is ugyanaz, mint az előző években:helyreállítani, erősíteni a háziorvosok és a nővérek megbecsülését, presztízsét. A szervezők idén is az emberséges és szakmailag is elhivatott gyógyítókra, a példaértékű orvos-beteg kapcsolatokra és a háziorvosok kitartó, szolgálatkész munkájára szeretnék irányítani a szélesebb nyilvánosság figyelmét. A páciensek mellett egyének, de kollektívák- kórházak, kórházi osztályok, önkormányzatok, polgármesteri hivatalok, civil szervezetek, szakmai érdekképviseletek – ajánlásait is várják.

A szavazáshoz legnagyobb forgalmat generáló portálok: a www.evpraxisa.hu a pályázat Facebook oldala  facebook.com/azevpraxisa , a Webbeteg, a Minap.hu, a Felvidék.ma, a Csiki Hírlap, a Székely Kalendárium, az Udvarhelyi Híradó, az Erdélyi Napló, a Vásárhelyi Hírlap, a Krónika, a Gyergyói Hírlap, a Székelyhon.ro, valamint a Kárpáti Igaz szó, és a Kárpátalja.ma hírportálok.

A beérkezett pályázatokat értékelő zsűri elnöke: Dr. Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár, társelnöke Dr. Szentes Tamás országos tisztifőorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkár. Tagjai: Berszán Lajos atya, gyimesfelsőloki plébános, Béres Klára, a Béres Gyógyszergyár kommunikációs igazgatója, a Béres Alapítvány elnöke, Tóth Róbert, az Egis kereskedelmi igazgatója, Dr. Horváth Ildikó, Dr. Farsang Csaba, Dr. Kásler Miklós és Dr. Rurik Imre professzorok, valamint Debreceni Mihály, az MTVA felelős szerkesztője és Sztankó Péter, a Webbeteg ügyvezető igazgatója.

Ajánlásaikat 2018. május 10-ig küldhetik be háziorvosukról és a vele dolgozó nővérről!

 

(forrás: www.evpraxisa.hu)
hirdetés

Könyveink