hirdetés
2024. március. 29., péntek - Auguszta.

Újabb állami megbízás a 4iG-nek

Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) versenyújranyitással megindított központosított közbeszerzési eljárásán a 4iG Nyrt. ajánlatát nyertesként hirdették ki, írja az mfor.hu.

A közlemény szerint az Egészséges Budapest projektben résztvevő intézmények részére routerek cseréje volt a közbeszerzési eljárás tárgya. A szerződéskötési moratórium február 13-án jár le. Az eljárás összértéke 754,5 millió forint plusz áfa.

Az Egészséges Budapest Programban fővárosi és Pest-megyei kórházak, országos intézetek és szakrendelők diagnosztikai és terápiás műszerparkjai, valamint informatikai eszközei újulnak meg 2026-ig. A program megvalósítására csak az idei évben 40 milliárd forintot fordít majd a kormány. A szerződéskötést követően a 4iG Nyrt. az Egészséges Budapest projekt intézményeiben – 11 országos gyógyintézet, 13 társkórház és 32 szakrendelő – végzi az adatkapcsolati és router eszközök bővítését, illetve cseréjét, továbbá az új hálózati eszközök meglévő rendszerekhez történő integrálását, valamint tesztelését és beüzemelését is – olvasható a társaság közleményében.

A 4iG Nyrt. már 2019. decemberében is több alkalommal nyert az ÁEEK verseny-újraindításával megindított központosított közbeszerzési eljárásán, közli a lap.

(forrás: Menedzsment Fórum)

cimkék

hirdetés

Könyveink