hirdetés
2024. március. 29., péntek - Auguszta.

Új vezető a Siemens Healthineers élén

Augusztus 21-től Vincze Rita irányítja a Siemens Healthineers magyarországi részlegét. László Imre korábbi ügyvezető szinten itt folytatja munkáját.

Vincze Rita több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a magyar egészségügy területén: az új ügyvezető igazgató nemzetközi cégek hazai leányvállalatainál töltött be vezető pozíciót, munkatársaival együtt az orvosi eszközök, a képalkotó diagnosztika és a labordiagnosztika terén ért el komoly sikereket. Elképzelései szerint, irányítása alatt a Siemens Healthineers lelkes és elhivatott csapatával tovább folytatja az innovatív képalkotó és labordiagnosztikai technológiák magyarországi meghonosítását.

„A képalkotás és a labordiagnosztika területén a Siemens már eddig is az egészségügyi intézmények meghatározó partnere volt. A jövőben pedig – nemzetközi stratégiánknak megfelelően – még inkább az egészségügyi szolgáltatók fő partnerévé szeretnénk válni” – jelentette ki Vincze Rita.

László Imre korábbi ügyvezető igazgató a hazai Siemensnél eltöltött, közel három évtized után regionális szinten folytatja munkáját a Siemens Healthineers-nél.

(forrás: Siemens)
hirdetés

Könyveink