2024. március. 28., csütörtök - Gedeon, Johanna.
hirdetés

Új vagy magasabb pozícióra pályázna az egészségügyi szektorban?

Bővíteni szeretné szakmai tudását az egészségügyi szolgáltatói piac gazdasági ismereteivel? A Soproni Egyetem Budapesti Képzési Központjában egészségügyi képzéscsoportunk posztgraduális képzései péntek délutáni és szombati oktatási renddel, kiscsoportos, gyakorlatorientált, rugalmas kurzusokkal várják az érdeklődőket.

  • Egészségügyi controller szakunk azokat várja, akik közintézmények, magán egészségközpontok, egészségügyi szolgáltatók, gyógyturizmusban résztvevők és az idősek, illetve ápolásra szorulók ellátását szolgáló köz- és magánintézmények vezetésének döntéstámogatói és tanácsadói controlling szaktudása iránt érdeklődnek.
  • Fejleszteni szeretné kommunikációs készségeit? Az ország legelismertebb szakembereitől tanulná meg napjaink kommunikációs eszközrendszereinek használatát és a szóvivői feladatok magas színvonalú ellátásának folyamatát? Az egészségügyi kommunikáció professzionális gyakorlása talán még sosem volt annyira fontos, mint napjainkban. Az Egészségügyi szóvivő és kommunikációs szakunkon – több országosan elismert szakember mellett – önálló kurzusokat visz Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és PR igazgatója.
  • Egészségügyi minőségbiztosítási szakunk azokat várja, akik a közintézmények; a kisebb-nagyobb magán egészségközpontok; a gyógyturizmus; az idősek, illetve ápolásra szorulók ellátását szolgáló köz- és magánintézmények minőségügyi vezetéséhez szükséges komplex tudás iránt érdeklődnek.
  • Egészségügyi menedzsment, Orvos-közgazdász, Gyógyszerész-közgazdász, Gazdasági szakokleveles ápoló szakokra is várjuk jelentkezését!

 

Jelentkezzen budapesti helyszínű szakirányú továbbképzésünkre augusztus 31-ig!

 

További információ:

▶ tel.: 0630 886 5401

▶ e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

▶ http://lkk.uni-sopron.hu/meghirdetett-szakiranyu-kepzesek-2022

 

2022 őszi órarendjeink:

http://lkk.uni-sopron.hu/orarendek