hirdetés
2024. március. 28., csütörtök - Gedeon, Johanna.

Ralovich Csilla lett a kőbányai intézmény szakdolgozóinak vezetője

Új ápolási igazgató a Bajcsy kórházban

Szeptember elsejétől Ralovich Csillával válik teljessé a Bajcsy-Zsilinszky Kórház elmúlt hetekben átalakult vezetése.

Óváry Csaba főigazgató, Révai Róbert orvosigazgató és Kertész Márta gazdasági vezető kinevezését követően szeptember elsejétől Ralovich Csilla látja el az ápolási igazgatói feladatokat. Az egészségügyi és minőségirányítási szakember közel egy évtizeden keresztül töltötte be az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet ápolási igazgatói és minőségirányítási vezetői posztját.

Fotó: Bajcsy-Zsilinszky KórházKarrierem során 14 év betegágy mellett eltöltött, intenzív osztályos nővéri munka után a teljes szakdolgozói ranglétrát végigjártam, majd kilenc évig irányítottam az Amerikai úti szakdolgozókat. Nem túlzás azt állítani, hogy hivatásunk összes szépségét és problémáját ismerem, és erre a tudásra nagy szükség van egy olyan szerteágazó, a betegellátás széles spektrumát nyújtó intézményben, mint a Bajcsy kórház. Több mint 800 szakdolgozó irányítását kell itt úgy megoldani, hogy egyaránt fontosnak érezzék magukat a négy szakrendelőnkben dolgozó kollégák és az osztályos nővérek. Szerencsére, szakdolgozói körben több fekvőbeteg osztályunknak, valamint kőbányai, Ferihegyi úti, monori és gyömrői szakrendelőinknek kifejezetten jó híre van. Ezért is vállaltam el ezt az izgalmas feladatot: egy kiváló csapat élére kerülök, amely minden nap az emberekhez közeli egészségügyi ellátásért dolgozik – nyilatkozta az új ápolási igazgató.

Ralovich Csilla egészségügyi karrierjét 1992-ben kezdte az Országos Idegsebészeti Tudományos Intézetben, intenzív terápiás klinikai szakápolóként. 2006-2007-ben az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet Neurológiai osztályának osztályvezető főnővére és minőségirányítási vezetője, 2007-2012 között az Országos Idegsebészeti Tudományos Intézetben neurológiai profilú egységek ápolásszakmai vezetője és minőségirányítási koordinátor volt. 2012-2021 között az intézmény ápolási igazgató és minőségirányítási vezetője. A Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központjában 2022-ben szerzett egészségügyi menedzser diplomát.

hirdetés

Könyveink