hirdetés
2024. április. 19., péntek - Emma.

Tovább bővül a TritonLife

Újabb egységgel bővült a TritonLife Csoport, hazánk egyik legnagyobb magánegészségügyi ellátóhálózata, ezúttal a hevesi megyeszékhelyen, Egerben.

„Korábbi terveink szerint haladunk, sorra nyíló vidéki és budapesti fekvőbeteg ellátással is foglalkozó magánkórházaink mellett elkezdtük járóbeteg ellátó egységeink további fejlesztését is, mind a fővárosban, mind vidéken” – mondja dr. Fábián Lajos, a TritonLife csoport egyik alapító-tulajdonosa, elnöke és szakmai stratégiai vezetője.

„Ez számomra nem csak a TritonLife csoport ütemes terjeszkedése miatt fontos lépés, hanem mint egri polgárt is örömmel tölt el, hogy ebben a gyönyörű történelmi városunkban is megnyithattuk első járóbeteg-ellátó központunkat. Ezzel az egri és környékbeli ügyfeleink hozzáférnek majd a TritonLife csoport teljes országos ellátórendszeréhez is, az ország legjobb specialistáihoz akár a fekvőellátásban is Budapesten, Budaörsön, Debrecenben, Szegeden és hamarosan Kaposváron” – teszi hozzá Haraszti Péter, a TritonLife Csoport alapító részvényese és vezérigazgatója, aki három gyermekével és feleségével Egerben élő lokálpatriótaként személyesen is sokat tett azért, hogy az egri TritonLife egység megnyíljon.

„Olyan szakorvosi területek és specialitások válnak elérhetővé az Agria Park Plázában megnyílt új egységben, amelyek máshol is szűk keresztmetszetet képviselnek, így az egriek könnyebben juthatnak hosszabb várakozás nélkül is magas szintű szakellátáshoz. A teljesség igénye nélkül ilyen 6 neurológus specialistánk, akik ENG/EMG, neuro-sonográfiai, és egyéb speciális vizsgálatokat végeznek, 4 elismert radiológusunk, kézsebészeink, reumatológusaink, ortopéd specialistáink, nőgyógyászaink, pulmonológusunk, allergológus specialistánk, infektológus és májspecialista belgyógyászunk, kardiológusaink, aneszteziológiai-, és fájdalom ambulanciánk, sebészeti, bőrsebészeti, érsebészeti, proktológiai rendeléseink, urológiánk cystoscopiával, és teljes laborunk helyben, reményeink szerint sportorvossal is kiegészülve hamarosan” – említi dr. Katona Róbert, az egri TritonLife Medical Center igazgatója.

(forrás: TritonLife)

cimkék

hirdetés

Könyveink