hirdetés
2024. március. 28., csütörtök - Gedeon, Johanna.

Több mint 100 millió forint támogatást kapott a Kastélypark Klinika

A beruházásnak köszönhetően az épület energetikai korszerűsítése, az orvosi eszközpark megújítása és munkavállalók képzése valósul meg.

Kastélypark Klinika Kft. 2002-ben alakult, főtevékenysége a fekvőbeteg-ellátás. A Klinika a Doktor24 Csoport tagja, mely a magyar magán egészségügyi piac egyik vezető szolgáltatója. Több, mint 1000 kiváló szakemberrel 50+ szakterületen, 11 helyszínen, 120 rendelőben és 9 műtőben kínál alap- járó- és fekvőbeteg-ellátást, prevenciót, diagnosztikát, gyógyítást és rehabilitációt gyermekeknek, felnőtteknek egyaránt.

A fejlesztés szervesen illeszkedik az intézmény működési környezetébe, a piacon elérhető legújabb eszközök és technológiák beszerzésével hatékonyabb működési környezetet jön létre, mely nagyobb számú betegellátást tesz lehetővé. A projektben a modern műtői és gyógyító környezet megteremtését célzó eszközök kerülnek beszerzésre, melyek a Klinika ellátási területéhez, az ortopédiai sebészethez kapcsolódnak. A projektben tervezett képzésen a Klinika munkavállalói vesznek részt. Az épületen megújuló energiaforrást hasznosító napelemes technológia kerül kiépítésre.

A Széchenyi Terv Plusz program keretében valósuló GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00383 azonosító számú projekt 103,26 millió Ft feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatás felhasználásával valósul meg 24 hónap alatt, a Klinika tatai helyszínén. A projekt befejezésére 2024. III. negyedévben kerül sor.

A GINOP PLUSZ felhívás célja, hogy mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását, fejlesztéseit támogassa. A pályázat keretében cél, hogy a mikro-, kis- és középvállalkozások a támogatás révén modern technológiák beszerzésére, a korszerű infrastrukturális feltételek megteremtésére és digitalizált üzleti és termelési folyamatok kialakítására kerüljön sor, aminek révén a fejlesztést megvalósító vállalkozások körében javul az erőforrás-hatékonyság és/vagy az előállított termékek/szolgáltatások minősége, ez pedig magasabb termelékenységi szinthez vezet.

(forrás: Doktor24)
hirdetés

Könyveink