hirdetés
2024. április. 25., csütörtök - Márk.

Szabadulást hirdetnek a mókuskerékből

Az Országos Egészségfejlesztési Intézet Egészségkommunikációs Központja 2015 áprilisában ingyenes munkahelyi egészségfejlesztési kampányt indít, amelyre csapatok jelentkezését várják.

Célunk – írják közleményükben  –, hogy megmutassuk, az egészségtudatosabb magatartás, a jobb közérzet elérése nem lehetetlen, akár napi néhány percben, a munkahelyen is sokat tehetünk azért, hogy fittebbek legyünk, jobban érezzük magunkat a bőrünkben.

A csapatok április elseje és június 30. között hétről hétre különböző szórakoztató, a mindennapokba könnyen beépíthető feladatokat kapnak, valamint havonta egy összetettebb, több előkészületet igénylő kihívással is szembesülnek, amelyeket közösen kell megoldaniuk. Ez alatt a három hónap alatt a lelki egészséggel, a mozgással és egészséges táplálkozással összefüggő tennivalók várnak a jelentkezőkre, valamint a dohányosok online leszokás támogatási programban vehetnek részt.

Az Egészségedre! Mókuskerék helyett pályázatára 3-7 fős munkahelyi csapatok jelentkezését várjuk, regisztrálni március 10-től április 3-ig lehet az akció honlapján.

hirdetés

Könyveink