hirdetés
2024. április. 25., csütörtök - Márk.

Rétvári: Levélről csak a kórházigazgató dönthet

Nem született meg ilyen nyílt levél – állította az RTL Híradójának Rétvári Bence, az Emmi parlamenti államtitkára. A kórházvezetők nem nyilatkoztak.

Az RTL Híradója annak igyekezett utánajárni, hogy készített-e az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) és az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) nyílt levelet, melynek aláírásával az intézményvezetők kifejezhetik rosszallásukat az egészségügyet ért, bár általuk konkrétan meg nem nevezett „igaztalan támadások” miatt.

Én úgy tudom, hogy semmifajta ilyen nyílt levél nem is született meg sem kórházigazgatók, sem kórházi szervezetek, sem egészségügyi szervezetek részéről – mondta a televíziónak Rétvári Bence, az Emmi parlamenti államtitkára, majd arra a kérdésre, hogy az Emmi küldött-e ilyen levelet, azt válaszolta: csak a kórházigazgatók küldhetnek ilyen levelet, ők írhatnak levéltervezetet és ők fogadhatják el azt, amit hasznosnak látnak.

A Híradó több kórházigazgatót is megkeresett telefonon, volt, aki azt mondta, hogy megkapta a nyílt levelet, volt, aki azt, hogy még csak nem is hallott arról. Nyilatkozni egyikük sem akart.

(forrás: RTL Klub)
hirdetés

Könyveink