hirdetés
2024. március. 29., péntek - Auguszta.

Pünkösdre nyitva Siófok legjobb lazulós helye

A pünkösdi hétvégén, május 29-én megnyílik a nagyközönség előtt a siófoki Nagystrand és a nyári Balaton-parti ellazulás epicentruma, a Plázs is.

hirdetés

Bár a nagykoncertek még váratnak magukra, a hófehér homokos parton a napozástól, az aktív vízparti sportokon át a balatoni fürdőzésig számos lehetőséget nyújt a helyszín, természetesen a minőségi vendéglátóhelyekkel, változatos kínálattal, a hekktől a koktélokig. Napközben napozás, strandolás, az aktívabb vendégeknek sportolási lehetőségek - strandröplabda, SUP, ping-pong, street workput pálya – majd egy romantikus vacsora a naplementében, este pedig holdfényes, Balaton–parti koktélozás.

programlehetosegek.hu
programlehetosegek.hu

A Plázson már a május 29-i nyitástól kezdve minden szükséges intézkedést megtesznek a látogatók biztonsága érdekében. Fokozott figyelmet fordítanak a megengedett látogatószám betartására, a távolságtartásra és a higiéniára.  

A pünkösdi hétvége idén egybe esik a Gyereknappal, ezért a Siófoki Nagystrand akciójának keretén belül a 14 év alatti gyerekek ingyen strandolhatnak a hosszú hétvégén.

(forrás: presspresso.hu)
hirdetés

cimkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés

Könyveink