2024. április. 20., szombat - Tivadar.
hirdetés

Orvosi, fogorvosi, gyógyszerészeti angol szaknyelv

Angol szaknyelvi programok széles kínálatából válogathatnak az érdeklődők az őszi hónapokban is.

Tanulhatnak orvosi,fogorvosi, gyógyszerészeti angol szaknyelvet, felkészülhetnek a külföldön elfogadott nemzetközi nyelvvizsgákra (IELTS,OET,TOEFL) vagy a PROFEX-re,amelyet itthon kérnek.

Óráinkon nagyszerű alkalom kínálkozik arra, hogy megszerezzék azt a speciális nyelvtudást, amelynek birtokában bátran fogadhatnak külföldi betegeket itthon, vállalhatnak munkát külföldön, magabiztosan szerepelhetnek továbbképzéseken konferenciákon, külföldi hallgatók oktatásánál.

A felkészülés során az orvos-beteg társalgáshoz szükséges kommunikációs képességeket fejlesztjük.

Az érdeklődők elsajátíthatják a beteg kikérdezéséhez, vizsgálatához,kezeléséhez, valamint a kollégákkal való konzultációhoz szükséges szókincset az orvostudomány különböző területeiről.

Szaknyelvi óráinkon megtanulhatják, hogy a társalgás során miképp kerüljék el a szakzsargont, amelyet a beteg nem ért,és megismerhetik a páciensek által használt hétköznapi kifejezéseket a tünetek, betegségek megnevezésére.

Mindezeket valódi élethelyzeteket felidéző szerepjátékok segítségével gyakoroljuk.

Fontos része az óráknak a hallás utáni megértés fejlesztése olyan párbeszédek meghallgatásával, amikor az orvosok kollégáikkal,betegeikkel,asszisztenseikkel társalognak.

Ajánlom ezeket a programokat mindazoknak, akik a napi gyakorlatban azonnal hasznosítható tudáshoz,új lehetőségekhez szeretnének jutni.

Az itt tanultak segítséget nyújtanak abban, hogy magabiztosan szerepeljenek külföldi betegek gyógyításánál, továbbképzéseken,konferenciákon, állásinterjúkon, külföldi hallgatók oktatásánál, szakcikkek olvasásánál.

Otthonuk kényelmében vehetnek részt jó hangulatú, eredményes Skype órákon.

Érdeklődés: 06/ 30 270 7316

www.medicomm.hu

cimkék

hirdetés

Könyveink