hirdetés
hirdetés
2024. április. 19., péntek - Emma.
hirdetés

Ön mit gondol a MOK tevékenységéről?

Ön mit gondol a MOK tevékenységéről? – kérdőív a Magyar Orvosi Kamara működéséről! Kizárólag ORVOSOKNAK! 

Mint arról már bizonyára Ön is értesült a Magyar Orvosi Kamara gazdálkodását ellenőrző Országos Felügyelő Bizottság (OFB) több ponton aggályosnak tartja a kamara vezetőinek gazdálkodását.  A MedicalOnline folyamatosan nyomon követi a MOK elnöksége és a MOK Országos Felügyelő Bizottsága között zajló vitát. (Az időközben bekövetkezett fejleményekről itt olvashat  - a szek.)

Szerkesztőségünk kíváncsi a köztestület tagságának véleményére. Kérjük, hogy töltse ki az alábbi kérdőívet, a beérkezett válaszokat összefoglalva közzétesszük. így kiderülhet, hogy a véleményt nyilvánító az orvosok többsége miként vélekedik a köztestület működéséről, mennyire elégedett a MOK tevékenységével. 

A kérdőívet kizárólag orvosi pecsétszámmal rendelkező, a MedicalOnline-on regisztrált orvosok tölthetik ki, február 20-án éjfélig. (A felmérés anonim! A pecsétszám csupán a validitáshoz szükséges!)

Ha Ön már regisztrált, kattintson ide és töltse ki a kérdőívet

Amennyiben regisztrálni szeretne, kérem, kattintson ide!  (Felhívjuk figyelmét, hogy az adatokat az EEKH adatbázisában automatikusan ellenőrizzük!) 


Kapcsolódó cikkeink:
 
(forrás: MedicalOnline)
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés