hirdetés
2024. április. 24., szerda - György.

www.astellasazorvosokert.hu

Ők öten végeztek az élen

Február 1-én éjfélkor lezárult a 2011-es Jubileumi Astellas Díj - Az Év Orvosa pályázat közönségszavazása. Szerdán este élő adásban követhetjük a pályázat ünnepélyes eredményhirdetését

Az idei versenyre 226 történettel összesen 155 orvost jelöltek a betegek, elismerve emberségüket és rendkívüli helytállásukat. A közönségszavazáson – melyen több mint 200 ezer voksot adtak le  – az a 79 orvos vehetett részt, akiknek történetét a zsűri december közepén a döntőbe juttatta. Az öt legjobban szereplő orvos néhány nap múlva, február 8-án, az ünnepélyes díjátadón veheti át elismerését:

Dr. Mátyus János,
Dr. Paszt Attila PhD,
Dr. Réfy Miklós,
Dr. Rombauer Edit,
Dr. Tizedes György.

Az, hogy ki nyeri el az idei Astellas-közönségdíjat, csak a díjátadón derül ki, szerdán este élő adásban követhetjük az Év orvosa pályázat ünnepélyes eredményhirdetését. Az ünnepélyes díjátadás pillanatait az interneten keresztül, a pályázat weboldalán – www.astellasazorvosokert.hu – bárki figyelemmel kísérheti, így a díjazottakkal egy időben értesülhet az eredményekről. Az élő közvetítést a tervek szerint a díjazottakkal és egyéb elismertekkel készült interjúk egészítik ki majd. 

(forrás: www.astellasazorvosokert.hu)

cimkék

hirdetés

Könyveink