hirdetés
2024. március. 28., csütörtök - Gedeon, Johanna.

Most a sajtó is megkapja a magáét

Az Astellas-díj idei kiírása szerint az ápolók és orvosok is javasolhatnak elismerése olyan újságírót, aki pozitívan mutatta be munkájukat a közönségnek.

Az Astellas Pharma Kft. és a Magyar Orvostársaságok és Egyesületek Szövetsége (MOTESZ) a Jubileumi Astellas-díj – Az Év Orvosa pályázat keretén belül idén első alkalommal hirdet médiapályázatot. Olyan mű számíthat díjazásra, amely magyar nyelven jelent meg, és témaként az emberi és szakmai vonatkozásban egyaránt nagyszerű orvosi teljesítményekre, az orvosi helytállásra, a kezelés, illetve a gyógyítás során kialakuló különleges orvos-beteg kapcsolatokra, valamint ezek gyógyulásban betöltött szerepére hívja fel a laikus közönség figyelmét – írja a Weborvos.

A pályázatra nevezhetnek újságírók, riporterek, szerkesztők, illetve az őket jelölő magánszemélyek (természetesen egészségügyi dolgozók is), s azok szervezetei, de a pályázat nyertese csak a mű szerzője, készítője lehet.

A pályázatot legkésőbb 2012. január 31-én délig kell a pályázatot bonyolító SESAME PR Kommunikációs Ügynökség postacímére (1660 Budapest, Pf. 448.) vagy a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email-címre eljuttatni. A részletekről ugyanezen a címen érdeklődhetnek.

(forrás: WebOrvos)
hirdetés

Könyveink